ICA Signalen, Sverige

ICA Signalen i Linköping blir fräschast i Östergötland med Viessmanns innovativa lösningar

Viessmann och ICA Kvantum Signalen slöt tidigare i år ett avtal om leverans av kyl- och frysmöbler till förnyelsen av butiken. Totalt har Viessmann levererat omkring 215 meter kyl- och frysdiskar till butiken. Handlare Torbjörn Flack på ICA Signalen har en vision om att vara den matvarubutiken i Östergötland med bäst hållbarhetstänk och det billigaste och bredaste sortimentet.

- Vi hade ett stort behov av att byta till nya kylar och frysar. Det vi tittade på för att hitta rätt leverantör var dels design och att det var miljövänligt och hållbart. Vi bedömde då att Viessmanns kylar hade en design som passade vårt koncept, med höga krav på att exponera färskvarorna rätt. Även lönsamhetsmässigt var det klokt att använda sig av Viessmanns produkter, säger Torbjörn Flack, handlare ICA Kvantum Signalen Linköping.

Innovation, tillgänglighet och hållbart tänk

ICA Signalen har närmare 30 000 kunder per vecka och strävar efter att vara Linköpings bästa matvarubutik. Därför genomsyras butikens arbete av tillgänglighet och synlighet med ett tydligt hållbart tänk.

- Det viktiga för oss är ju att en kund känner stort förtroende för våra färskvaror, att vi har hög kvalitet sju dagar i veckan. Det är ju väldigt viktigt att exponeras på rätt sätt och produktsynligheten är naturligtvis enormt viktig. Kundreaktionen hittills har varit att de upplever det mycket positivt. Det ser fräschare ut i butiken och det känns att hållbarheten är betydligt större, fortsätter Torbjörn Flack.

ICA Kvantum Signalen Linköping är med sitt läge en viktig del av kundernas vardag och räknar med ett ökade försäljningssiffror i takt med installationen av Viessmanns lösningar.

Vi räknar väl nu, eftersom det är så otroligt fräscht, att vi kommer få ett bra uppåt-ryck i försäljningen. För vi blir fräschast i Östergötland.

Torbjörn Flack, handlare ICA Kvantum Signalen Linköping

Våra referenser

Våra kunders framgångssagor i livsmedelshandel  listas nedan.  Klicka för att se alla referenser. Besök referenssidan