Regionsjukhuset i Neunkirchen, Österrike

Effektiv kylsystemsteknik för kök, cafeteria och laboratorium

Det nya regionsjukhuset i österrikiska Neunkirchen säkerställer omfattande och framtidsinriktad hälsovård samtidigt som man uppfyller höga krav på miljömedvetenhet och energieffektivitet. Det här återspeglas även i valet av kyllösningar från Viessmann, som omfattar elva TectoCell-kylrum, tre frysrum och ett laboratorierum. TectoCell Special-kylrum installerades i ett kombinationsrum med fem avdelningar (45 m²) och i ett kombinationsrum med två avdelningar (20 m²) i enlighet med sjukhusets särskilda krav.

Projektet med regionsjukhuset i Neunkirchen kan betraktas som ett föredömligt exempel på ett aktivt partnerskap. Tack vare ett framgångsrikt samarbete med Viessmanns planeringstekniker och 2 konsultteam lyckades vi ta fram en effektiv lösning för sjukhusets kök, cafeteria och laboratorium som uppfyller högt ställda krav och som iordningställdes på kortast möjliga tid. 

Gerald Bittermann, ägare till Bittec Kälte- und Klimatechnik.

Våra referenser

Våra kunders framgångssagor i hälsovård och laboratorier listas nedan.  Klicka för att se alla referenser. Besök referenssidan