Coop i Halmstad först ut med att använda senaste teknikens kyldiskar

Coop_Halmstad_Sweden_TectoDeck_MD5

Viessmann och Coop gick tidigare i år samman och slöt ett avtal om leverans av kyl- och frysmöbler till den nybyggda butiken Stora Coop Halmstad. Totalt har Viessmann levererat cirka 200 meter kyl- och frysdiskar till butiken som också är först ut med att testa den helt nya 6-plansdisken TectoDeck MD5. Stormarknadschef Fredrik Pihlblad på Stora Coop Halmstad har en vision om att erbjuda Halmstads bästa matvarubutik med det bredaste och billigast ekologiska sortimentet.

Modern teknik, tillgänglighet  och miljövänliga köldmedier

− Som den nyaste butiken i regionen kan vi erbjuda den mest moderna servicen kombinerat med den allra senaste tekniken, för att underlätta för våra kunder. Vi får oerhört bra respons från kunderna vad gäller tillgänglighet i butiken, vilket överensstämmer med hur vi värderar faktorer vid val av våra kylanläggningar. Samtidigt är energieffektivitet och användningen av miljövänliga köldmedietyper väldigt viktiga för oss och något vi också förmedlar till våra kunder, berättar Fredrik Pihlblad, som varit i branschen sedan 1993.

Coop har utsetts till det mest hållbara varumärket bland svenska dagligvarukedjor, och placerar sig samtidigt på tredje plats i den totala rankingen bland alla företag. Detta menar Fredrik är en central del i Stora Coop Halmstads arbete då de konstant arbetar miljömässigt kring exempelvis energiförbrukning, diskar, lampor och sopor. Hållbarhet genomsyrar allt som butiken gör. Den nya butiken som är en av de fem störta i regionen med en bred kundprofil räknar nu med fortsatt tillväxt.

− Produktsynligheten kombinerat med lättillgängligheten för kunderna har fått bra genomslag i takt med att kyldiskarna från Viessmann placerats ut på strategiskt viktiga ytor. Samtliga diskar har också försetts med lock vilket uppskattas av både kunder, personal och miljö, avslutar Fredrik Pihlblad.

Stora Coop Halmstad är med sitt läge en viktig del av kundernas vardag och räknar med att kunna tillhandahålla Halmstads bästa kundbemötande i en ny, luftig och fräsch butik.

 Snabbfakta om nya TectoDeck MD5

  • Integrerad dörrkonstruktion för större exponeringsyta
  • 6-plansdisk
  • Utrymmessparande med förångare som förhindrar isbildning
  • LED-belysning i tak och karmar
  • Karmlösa isolerglasdörrar
  • Utrymmessparande konstruktion
  • Snabb att montera
  • Enkel rengöring med släta ytor och avtagbara delar